Ankarada Çiğ Köfte Bayiliği Veren Firmalar Bedava Çiğ Köfte Bayiliği Veren Firmalar Çiğ Köfte Bayiliği Çiğ Köfte Bayiliği Kazancı Çiğ Köfte Bayiliği Ne Kadar Kazandırır Çiğ Köfte Bayilik Almak Çiğ Köfte Bayilik Ücretleri Çiğ Köfte Bayilik Ücretsiz Çiğ Köfte Bayilik Verenler Çiğköfte Bayilik Çiğköfte Bayilik Fiyatları Çiğköfte Bayilik Kaç Para Çiğköfte Bayilik Şartları Çiğköfte Bayilik Veren Firmalar Çiğköfte Bayilikleri

Çiğkeyf Çiğköfte Bayilik Şartları

Çiğkeyf Çiğköfte Bayilik
Çiğkeyf Çiğköfte Bayilik Şartları
Elif Özcan
Yazan : Elif Özcan

ÇİĞKEYF ÇİĞKÖFTE

1983 yılında kurulan Çiğkeyf çiğköfte, Kardaş hazır gıda kuruluşunun yan kolu olarak üretime başlamıştır. Kardaş kuruluşun tescilli markası olan firmanın önceliği insan sağlığıdır. Bu yüzden ürünlerini en sağlıklı ve en hijyenik malzemelerden üretmektedir. Avrupa standartlarında üretim yapan firma, ISO 9001: 2008 kalite yönetim sistemi ile ISO 22000: 2005 gıda güvenliği yönetim sistemi belgelerini almıştır.

Firma, bayilerine günlük ve taze ürün sevkiyatı yapar. Büyük bir aile olmayı başaran firma, müşteri memnuniyeti için hızlı ve temiz sunum yapar. Geleneksel lezzetimiz olan çiğköfteyi tüm dünyaya ve Türkiye’ye tanıtmayı amaç edinir. Üretimde kullandığı malzemeler olan; salça, bulgur, baharat ve yeşillikleri Türkiye’nin en iyi firmalarından almaktadır.

ÇİĞKEYF ÇİĞKÖFTE BAYİLİK ŞARTLARI VE FRANCHİSİNG BEDELİ

Genç girişimcilerin önünü açmak için bayilik olanağı sunan firma, daha fazla kitleye ulaşmayı hedef edinir. Çiğkeyf çiğköfte, bayilerine maddi ve manevi her türlü yardımı sağlar. Bayilerinin performansına göre kira bedeli ve eleman gideri desteği verir. Firma, piyasada bulunan diğer firmalardan farklı olarak franchising bedeli almaz. Kazancınızdan pay talep etmez. Yurtiçi ve yurtdışında standart dükkan konsepti uygular.

Bayilik verdiği her yatırımcıya eğitim desteği sağlar. İşletme, sunum ve pazarlama eğitimi ile daha başarılı bir firma olmanız için çabalar. Yardıma ihtiyacınız olan her anınızda size destek verir. Düşük maliyet ile yüksek kazanç elde edersiniz.

Firmadan bayilik almak istiyorsanız, öncelikler firmaya bayilik başvurusunda bulunmalısınız. Firma başvurunuzu inceledikten sonra, şartlarınız uygunsa sizinle bayilik anlaşması imzalar. Bu anlaşma ile her iki tarafında hakları koruma altına alınır. Franchising şartlarında aranan özellikler şöyledir; girişimci ve cesur olunması zorunludur. Açacağınız iş yerinin yaya trafiğini ve araç trafiğinin en yoğun olan bölgelerde olması şarttır.

Kampüsler, avm’ler ve tüm Türkiye’de açılabilir. Bunlar dışında dünya ülkelerinde de açılabilir. Bayilik açan kişiye kısa bir eğitimden sonra işletmeci olabilmesi için belge verilir. Açılan bayi, firmanın konseptine göre dizayn edilmek zorundadır. Açacağınız iş yerinde franchising bedeli olarak 5000 TL’den başlayan ücretler istenmektedir. Bu fiyatın içinde; tabela, dolap, görseller, iç dekorasyon, masa, sandalye gibi unsurlar yer alır.

Açılışa özel ücretsiz 2000 adet broşür, 2500 TL değerinde çiğköfte, 1000 adet kolonyalı mendil, personel kıyafetleri, 1000 adet magnet verilir. Verilen hediyelerin satışı ile yatırım bedelinizi kısa sürede kazanırsınız. İlerleyen zamanlarda yapacağınız satışlar ile kazancınız % 100 artacaktır. Düşük maliyete çok kazanç sağlarsınız. 

ÇİĞ KÖFTEMİZ

ÇİĞ KÖFTE’nin TANIMI

Çiğ köfte; Bulgur, isot, kıyılmış et, salça, soğan, maydanoz ve çeşitli baharatların yoğurulup karıştırılması ile hazırlanan, pişirilmeden tüketilen, Şanlıurfa yöresine ait bir yiyecektir.. Şanlıurfa’nın dışında Adana, Adıyaman, Gaziantep, Diyarbakır, Mardin, Elazığ, Malatya gibi illerde de yöresel farklılıklar gösteren çiğ köfteler yapılır.

Genellikle ince ve uzun (sıkma) köfte parçaları şeklinde ve marul yaprağı ile servis edilir.Bazı yörelerde açık, bazı yörelerde de lavaş ekmeği ile tüketilir.

Çiğ köfte, muhteviyatındaki bulgurun şişme özelliğinden dolayı bekletilmeden, tazeyken yenmesi gereken bir besindir. Çiğ et nedeniyle oluşabilecek başta tenyazis olmak üzere  çeşitli hastalıklar nedeniyle etsiz çiğ köfte çeşitleri de üretilmeye başlanmıştır.Bu tür çiğ köftede çeşitli sos ve baharatlarla etli çiğ köfte görüntüsü ve lezzeti verilir.

Türkiye’de Sağlık Bakanlığı kararıyla etli çiğ köftenin satışı yasaklanmıştır.

 

ÇİĞ KÖFTE’nin TARİHÇESİ

Çiğ köftenin bulunuş öyküsü, bir zamanlar Dicle ve Fırat nehirlerinin yukarısında bulunan bölgede başlar. Dönemin kralı Nemrut, putlara karşı çıkan Hz. İbrahim’i ateşe atmak için meydanda büyük bir ateş yakılmasını buyurur. Bunun üzerine yöredeki tüm odunlar, dallar yakılmak üzere toplanır. Öyle ki civarda yemek yapmak için yakılacak tek bir odun dâhi kalmaz.

Bu dönemde yaşayan bir avcı avladığı ceylanı eve getirerek hanımından yemek yapmasını ister. Ancak Kral Nemrut, tüm odun ve dalları toplattığı için ceylanı pişirecek odun bulunamaz. Bunun üzerine kadın, ceylanın budundan bir miktar yağsız et çıkarır ve bu eti bir taş üzerinde başka bir taşla ezmeye başlar. Ete bulgur, biber ve tuz ekleyip yoğurur. Böylece Urfa’nın o leziz ve tadına doyum olmaz çiğ köftesi meydana gelir.

  • Makalemizi yararlı buldunuz mu?
  • Evet   Hayır

Yazar Hakkında

Elif Özcan

Elif Özcan

Bayilik veren firmaların bayilik şartlarını ve koşullarını değerlendirmekte ve markalar hakkında incelemeler yazmaktayım.
Aşağıdaki alandan yorum yaparak direk bana soru sorabilirsiniz.Bayilik ve Franchsingle ilgili firmanızı tanıtmamı isterseniz sitenin en üst bölümündeki Firmanızı Sitemize Ekleyin butonundan firmanızı incelemem için bana ulaşabilir yada daha teknik detaylar için yazının altındaki yorum bölümünden bana yorum bırakabilirsiniz.

Yorum Yap