Döner Bayilik

1 Döner Bayilik

1 Döner Bayilik
1 Döner Bayilik
Elif Özcan
Yazan : Elif Özcan

1 Döner

Mazisi çok eskiye dayanmakta olan bir lezzet klasiği döner…

Döner, ilk satılmaya başlandığı yıllarda gerek yaşam standartlarının düşük olmasından dolayı gerekse döner içinde kullanılmakta olan malzemelerin kolay temin edilmemesinden dolayı çok lüks bir yiyecek türüydü, yıllar içerisinde ucuzlasa ve her keseye hitap eden fiyat seçenekleri uygulansa da, hala bazı insanların aklında “pahalı bir yiyecek” olarak kalmıştır.

Bu algının yavaş yavaş kırılmasına yardımcı olan “1 Döner”, belirli aralıklarla düzenlemiş olduğu indirimler ve kampanyalar sayesinde müşterinin ayağını alıştırmış ve dönere olan talebi daha çok arttırmıştır. Sıkı bir pazarlama stratejisinin ürünü olarak ortaya çıkan bu düşünceye “1 Döner Bayilik Şartları’ nda yer verilmiştir.

1 Döner Bayilik Şartları

“1 Döner Bayilik’in belirlemiş olduğu promosyonlar, meyvelerini vermeye başlamış, insanların “1 Döner’e” olan güveni artmıştır. “1 Döner Bayilik Şartları” arasında gösterilen bir diğer madde ise, tüm franchisinglerin paketleme servisi yapma şartıdır. “1 Döner” telefon numarası ve internet adresleri üzerinden de sipariş kabul etmekte ve insanların ihtiyaçları neticisinde verdikleri siparişleri adreslerine götürmektedir.

Sosyal mecralar ve kitle iletişim araçlarının da yaygın bir şekilde kullanılmaya başlanmasıyla birlikte adından daha çok söz ettiren “1 Döner” piyasayı kızıştırarak liderlik yarışında boy göstermektedir. “1 Döner Bayilik Şartları” franchising verilen işletmelerin yapılandırılması aşamasında faal rol oynamaktadır.

Döner dükkanı açılacak olan mekanın kontrolü ve uygunluğu içinde bayilikten izin alması gereken girişimciler, bayiliğin belirlediği kurallara aykırı bir davranış sergileyemezler. Bunu imzalamış oldukları sözleşme maddelerinde de kabul etmişlerdir. “1 Döner Bayilik”, nazarında belirlenen şekillerde yapılan organizasyonlar ve düzenlemeler tamamen işletmelerin başarısı düşünülerek planlanmıştır. Mekanda kullanılacak renklerden, çatal/bıçağın yapısına kadar tüm büyük-küçük detayları gözden kaçırmadan yapan bayilik, uzman ekibiyle çok iyi sonuçlar almaktadır.

Tabi ki bu işin manevi kısmı olduğu gibi maddi kısmıda önemlidir. Franchising de kullanılacak olan malzemelerin ve yapılacak olan işlerin bir listesi çıkarılır, iş sonucunda ortaya çıkan maliyet işletmeciye sunulur, işletmecinin kabul etmesi durumunda da “1 Döner” ismindeki yeni bir dönerci hizmete açılmış olur.

Günümüz insanının restaurantlara olan merakının ve isteğinin düşmesi ve eve teslimatın revaçta olmasıyla birlikte özellikle dönercilik alanında paketleme işlemi çokça yapılmaktadır. Teknolojinin nimetlerini en iyi şekilde sunan “1 Döner” hızlı teslimat süresiyle de insanların zamandan kazanmasına yardımcı olmaktadır, paket servisine duyulan ilgi her geçen gün artmakta ve artık tüm işlemler onlıne olarak yapılmaktadır.

Firma Bilgileri
Yetkili Firma Görkem Gıda inşaat ve LTD.
Kuruluş 2015
Toplam Çalışan Sayısı 6
Toplam Şube Sayısı 6
Hedeflenen şube sayısı 120

 

Franchise Bilgileri
Minimum Nakit İhtiyacı 60.000 TL
Minimum Şube Açılış Maliyeti 75.000 TL
İsim Hakkı Bedeli Belirtilmemiş
Yatırımın Ortalama Geri Dönüş Süresi  6-12 AY
Ortalama Kar Marjı %100
  • Makalemizi yararlı buldunuz mu?
  • Evet   Hayır

Direk Firmaya Mesaj Gönder


Not: Gönder Tuşuna basarak Gizlilik Sözleşmesini kabul etmiş olursunuz.
Mail adresiniz 3.şahıs kişilerle paylaşılmaz.

Yazar Hakkında

Elif Özcan

Elif Özcan

Bayilik veren firmaların bayilik şartlarını ve koşullarını değerlendirmekte ve markalar hakkında incelemeler yazmaktayım.
Aşağıdaki alandan yorum yaparak direk bana soru sorabilirsiniz.Bayilik ve Franchsingle ilgili firmanızı tanıtmamı isterseniz sitenin en üst bölümündeki Firmanızı Sitemize Ekleyin butonundan firmanızı incelemem için bana ulaşabilir yada daha teknik detaylar için yazının altındaki yorum bölümünden bana yorum bırakabilirsiniz.

Yorum Yap